Виїзне практичне заняття у медичному реабілітаційному центрі м. Харків кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін та кафедри психології діяльності в особливих умовах соціально-психологічного факультету

18 листопада 2023 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Соціальний захист та безпека» та другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Психологічна та соціальна реабілітація» разом із викладачем кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін Тетяною Ващук провели виїзне практичне заняття на базі міського медичного реабілітаційного центру у місті Харків.
З роботою реабілітаційного центру здобувачів вищої освіти ознайомила головний лікар центру. Здобувачі дізналися про особливості соціально-психологічної та соціально-медичної реабілітації на базі центру, ознайомилися з послугами, які надає реабілітаційний центр.
Представники центру, викладачі та здобувачі вищої освіти залишилися задоволеними плідною та цікавою співпрацею. Було вирішено проводити подібні заняття та освітню співпрацю надалі, вдосконалення освітніх компонентів, в тому числі й в контексті обговорення змісту освітніх програм «Соціальний захист та безпека» та «Психологічна та соціальна реабілітація».
 
Возможно, это изображение 4 человека и светлые волосы
Возможно, это изображение 1 человек и утюг
 
 
 
 
 
 

 

Contacts

Address:
94 Chernyshevska Str.
Kharkiv 61023 Ukraine
Social and psychological faculty
Phone:
(057) 707-34-60
(063) 164-17-96
(050) 997-92-66
(067) 475-56-97