Соціально-психологічний факультет НУЦЗ України 15 ч. · Робота наукових гуртків соціально-психологічного факультету

Професором кафедри мовної підготовки Іриною Богдановою та викладачем кафедри мовної підготовки Ларисою Тороповською проведено сумісне засідання наукових гуртків «Мовна особистість та її мовна картина світу» і «Комунікатівні компетенції рятувальників у розрізі вивчення англійської мови». Здійснюється підготовка тез доповідей до щорічної Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту».
Проведено зібрання наукового товариства у складі курсантів СПФ та слухачів магістратури, щодо підготовки тез до конференції НУЦЗ України «Запобігти. Врятувати. Допомогти» під керівництвом кандидата психологічних наук, доцента кафедри СіГД Людмили Гонтаренко.
Під керівництвом доцента кафедри мовної підготовки Ольги Литвиненко в межах роботи гуртка з української мови курсанти 2 курсу факультету ЦЗ обговорили особливості запозиченої лексики в галузі професійної термінології.Відбулось також засідання філософського гуртка. Тема «Філософія Г.В.Ф. Гегеля».

 

Contacts

Address:
94 Chernyshevska Str.
Kharkiv 61023 Ukraine
Social and psychological faculty
Phone:
(057) 707-34-60
(063) 164-17-96
(050) 997-92-66
(067) 475-56-97