Здобувачі вищої освіти кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін та кафедри психології діяльності в особливих умовах соціально-психологічного факультету НУЦЗ України побували на виїзному занятті із залученням стейкхолдера

8 листопада 2023 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Соціальний захист та безпека» та другого (магістерського) рівня вищої освіти ОНП «Психологічна та соціальна реабілітація» разом із викладачем кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін Тетяною Ващук провели виїзне практичне заняття та спілкування зі стейкхолдером в Управлінні праці та соціального захисту адміністрації Київського району м. Харків. З роботою управління праці та соціального захисту здобувачів вищої освіти ознайомила завідувачка сектору опрацювання заяв та прийняття рішень відділу соціальної допомоги.
 
Здобувачі дізналися про різні види соціальних послуг, специфіку роботи відділення пенсійного фонду, надання субсидій. Здобувачі вищої освіти також ознайомилися з процесом надання відносно нових видів соціальної державної допомоги – допомога внутрішньо переміщеним особам, допомога ветеранам війни, допомога на відновлення житла тощо.
 
Стейкхолдер, викладачі та здобувачі вищої освіти залишилися задоволеними плідною та цікавою освітньою співпрацею. Було вирішено проводити подібні зустрічі та співпрацю надалі, в тому числі й в контексті обговорення змісту освітніх програм «Соціальний захист та безпека населення» та «Психологічна та соціальна реабілітація».
 
 

 

Contacts

Address:
94 Chernyshevska Str.
Kharkiv 61023 Ukraine
Social and psychological faculty
Phone:
(057) 707-34-60
(063) 164-17-96
(050) 997-92-66
(067) 475-56-97