Участь у навчаннях з надання тактичної медичної допомоги пораненим в бойових умовах при мінно-вибухових травма

Днями у м. Коломиї Івано-Франківської області відбулись спеціалізовані навчання з надання тактичної медичної допомоги пораненим в бойових умовах при мінно-вибухових травмах «Tactical Combat Casualty Care», які організовані канадською некомерційною організацією «Firefighter Aid Ukraine».
Від НУЦЗ України участь приймали викладач кафедри психології діяльності в особливих умовах соціально-психологічного факультету Фільчук Ірина Юріївна та викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки факультету цивільного захисту Макаров Євген Олексійович.
Протягом навчання представниками канадської некомерційної організації «Firefighter Aid Ukraine» проводилися лекційні та практичні заняття, які були спрямовані на навчання і здобуття навиків з надання медичної допомоги в бойових умовах, практичного відпрацювання набутих знань.
Під час завершального етапу навчань в учасників була можливість під наглядом інструкторів закріпити набуті навички, вдосконалити порядок дій та після складеного підсумкового контролю отримати сертифікат про успішне завершення навчання.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Contacts

Address:
94 Chernyshevska Str.
Kharkiv 61023 Ukraine
Social and psychological faculty
Phone:
(057) 707-34-60
(063) 164-17-96
(050) 997-92-66
(067) 475-56-97