Науковець НУЦЗ України взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Стратегічні комунікації у сфері забезпечення національної безпеки та оборони: проблеми, досвід, перспективи»

27 вересня 2023 року на базі Національного університету оборони України відбулося пленарне засідання IV Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні комунікації у сфері забезпечення національної безпеки та оборони: проблеми, досвід, перспективи». Національний університет цивільного захисту України представив завідувач кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін соціально-психологічного факультету Михайло Харламов.
Захід зібрав наукових та науково-педагогічних працівників України, країн ЄС та Сполучених Штатів Америки, ад’юнктів (аспірантів), докторантів, слухачів закладів вищої освіти (вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти), представників органів військового управління, науково-дослідних установ та організацій.
Михайло Харламов виступив із доповіддю «Соціально-психологічна реабілітація внутрішньопереміщених осіб (на прикладі вільнонайманих працівників НУЦЗ України)», в ході якої було розглянуто особливості соціальної та психологічної реабілітації ВПО України, проблеми стратегічної комунікації між громадянами України тощо.
Результати наукового дослідження та обговорення актуальних проблем, порушених на конференції, будуть використані при викладанні освітніх компонент освітньо-наукової програми «Психологічна та соціальна реабілітація» та освітньо-професійної програми «Соціальний захист та безпека населення».
 
 
 
 
 
 

 

Contacts

Address:
94 Chernyshevska Str.
Kharkiv 61023 Ukraine
Social and psychological faculty
Phone:
(057) 707-34-60
(063) 164-17-96
(050) 997-92-66
(067) 475-56-97